Uppdatera din skönhetsrutin

Känner du att din nuvarande skönhetsrutin fungerar, men kanske saknar något? Då kan det vara aktuellt att uppdatera den med en ansiktsbehandling eller skönhetsbehandling! Vad sägs om att vakna upp på morgonen med perfekta ögonbryn och fransar? Tack vare både brow lift och lash lift är det här möjligt. Även Microblading är ett alternativ för dig som vill få vackra ögonbryn utan att behöva sminka dig varje dag.

Lash lift och brow lift

Lash Lift och Brow Lift är båda semi-permanenta behandlingar för fransar och bryn som håller i upp till 12 veckor beroende på hur det sköts efteråt. Lash lift går ut på att dina egna ögonfransar böjs och görs fylligare. Det är ett väldigt bra alternativ till fransförlängning när du bara vill få till ett resultat utifrån dina egna fransar.

Brow Lift gör istället dina ögonbryn fylligare samtidigt som de hålls på plats. Du får perfekta bryn som håller i flera veckor!

Färgning av fransar och bryn

Det här är en väldigt vanligt behandling som många gör för att förenkla sin skönhetsrutin i vardagen. I kombination med lash lift och brow lift får du ett snyggt resultat som håller länge och alltid kan fyllas på när du önskar. Perfekt när du vill känna dig fixad utan smink.

Microblading

En metod som även kallas 3D-bryn, som blev en väldigt stor hit för ett par år sedan. Det är en kosmetisk tatuering för ögonbrynen där man med hjälp av tunna blad rispar in pigment i överhuden. Du får linjer som är tydligare och mer skarpa än vid en vanlig tatuering och resultatet kommer bli väldigt likt vanliga hårstrån. Tekniken är semi-permanent vilket betyder att den håller i upp till 3 år beroende på hur väl tatueringen behandlas. Du bör göra en påfyllning en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.