Tarot online eller på plats – vad är effektivast?

Tarot är en uppskattad form av spådom som läggs av tarottolkare som under lång tid lärt sig att tolka korten och dess innebörd. Det är något som många väljer att göra för att få vägledning genom livet. Oftast kanske man väljer att besöka en person som läser tarot på plats, men det finns faktiskt andra möjligheter också.

Fysisk tarot eller distans

Många som tolkar tarotkort idag erbjuder sina tjänster via tarotlinjer dit man kan ringa in och få vägledning. Antingen kan man göra det via videochatt eller via ett enkelt telefonsamtal. En vanlig missuppfattning är att man behöver vara fysiskt närvarande för att bli spådd i tarot – detta stämmer såklart inte. Medial vägledning behöver inte vara något som sker fysiskt, utan kan lika gärna ske över video eller telefon. Det är personen som tolkar korten som behöver närvara vid sina kort, den som blir spådd kan lika gärna vara på andra sidan världen.

En upplevelse att se med egna ögon

Men trots detta känner många att det är roligt att vara närvarande vid en läsning – något som är fullt förståeligt. Att få se en tolkare dra sina änglakort online samtidigt som hen berättar om vad korten har att säga är en helt unik upplevelse. Det är dessutom en fantastisk erfarenhet att få sitta i samma rum som en tolkare och se med egna ögon vilka kort som läggs upp och vad de har att säga om den som blir läst.

Om man däremot inte har möjlighet att besöka en tolkare på plats går det lika bra att boka ett samtal eller videochatt. Resultatet kommer att bli detsamma då det är tolkarens jobb att läsa av korten baserat på frågorna som ställs – inte den som blir läst. Det är en helt otrolig upplevelse oavsett vad.