Storstädning Stockholm gör rent hus hos alla

Bland moderna städtjänster är storstädning Stockholm något som ökat i popularitet. Modellen är en utmärkt tjänst för alla som inte kan eller vill ha regelbunden städning veckovis.

Med en storstädning utförd av en duktig städfirma Stockholm, kan beställaren få hela hemmet storstädat vid ett tillfälle. Det är perfekt att nyttja vid inför högtider som jul, påsk och vid examensfester.

Den perfekta tjänsten för att få allt städat på en gång

En Städfirma östermalm är mycket mer omfattande än en vanlig veckostädning. I den ingår vanligtvis dammtorkning av lampor och möbler, spegelputsning och golvstädning samt städning av badrum och kök. I en storstädning ingår för det första även torkning gav dörrkarmar och tavelramar och skakning av mattor i den mån det går.

Storrengöring av badrum och kök

Badrum och kök blir också städat på ett mycket mer omfattande vis. Golvbrunnar rengörs och även sanering av allt badrumsporslin såsom badkar, handfat, väggkakel och toalettstol utförs. Väggarna i köket torkas och mikrovågsugn, diskmaskin och köksfläkt rengörs både utvändigt och invändigt. Det är helt enkelt en komplett storstädning som vanligtvis tar flera dagar för en person att utföra.

Välj en seriös städfirma med goda omdömen

Det finns gott om mycket seriösa firmor som tar uppgiften som städtjänst på stort allvar, både gentemot kund och anställda. Dessutom gör webben det väldigt enkelt för den som vill kontrollera en städfirma. Det finns gott om recensioner och omdömen på nätet om seriösa städfirmor, vilket innebär att du tryggt kan göra ditt val.

ROT-avdrag och nöjd kund-garanti

De flesta företag som städar hemma åt andra, erbjuder alltid ett nöjd kund-garanti. Det innebär att om du anser att ett arbete inte är tillräckligt bra gjort, kommer de tillbaka och åtgärdar just den detaljen. Sist men inte minst, ska vi heller inte glömma ROT-avdraget! Du får nämligen en skattereduktion på 50 % vid den här typen av hushållsarbete. Städfirman drar av det här på din faktura, så det är inget du behöver ansöka om. Anlita en städfirma nacka så slipper du krångel