Låt Svenska Trappsteg utföra din trapprenovering

Alla som har gjort valet att köpa hus eller lägenhet, vet med sig att detta medför kostnader. Dock är detta alltid kostnader som höjer värdet på ett hus. Många gånger handlar det om renoveringar, såsom byte av kök, läggning av golv eller renovering av badrum. Vid sidan av det finns ofta en trappa, som behöver trapprenovering.

Det finns oftast ingen anledning att byta en trappa, riva ned allt och börja om från början. För det mesta håller en trappa hög kvalitet och det enda som behöver bytas är trappsteg och räcke. I dessa fall har du ett behov av trapprenovering. Vid ett sådant tillfälle är det självklara valet Svenska Trappsteg.

Renovera trappa efter dina önskemål

Hos Svenska Trappsteg finner du ett mycket brett och varierande sortiment av material, stil och design. För det första kommer de hem till dig och mäter upp allt, så att de kan ge dig ett pris på de val du senare gör. För det andra är det dags för dig att välja det material du vill ha i din nya trappa.

En trapprenovering kan bli precis så dyr som du vill, beroende på ditt val av material. Här finns det billigare alternativ, medan du också finner trappor i ek och andra typer av ädelträ. Vad du kan vara helt säker på, är att du alltid får en trappa med högsta kvalitet.

Trapprenovering – Billigare än du tror

Visst kostar materialet i en trapprenovering mycket, men när du ska renovera trappa betyder detta också många arbetstimmar. Här gäller ROT avdraget, vilket gör att du kan dra av 30 % av alla arbetstimmar upp till 50 000 kronor per år.

På så sätt kan du unna dig lite mera trappa för pengarna, vilket gör att du verkligen tjänar på din trapprenovering gällande värdet på fastigheten.