Välj rätt skönhetsbehandling

På Klinik Estetik i Stockholm erbjuds en rad olika behandlingar och ingrepp, både för kropp och ansikte. Här kan du boka in dig på bland annat injektionsbehandlingar som fillers och botox eller ansiktsbehandlingar som Microneedling eller kemisk peeling. Valet är ditt och det viktigaste är att du själv vet vad du är ute efter och där efter hjälper kliniken dig med resten. Några av de vanligaste behandlingarna som görs på klinik idag är faktiskt inga större ingrepp som kräver narkos. Här kommer några av de behandlingarna som många väljer idag!

Laserfettsugning Stockholm

Kanske har du lite koll på traditionell fettsugning, det vill säga den metoden som har används i många år tidigare. Men idag finns det faktiskt nyare metoder som har bevisat minskat risken för komplikationer samtidigt som återhämtningstiden förkortas. Med Smartlipo laserbehandling kan vi säga hej då till den traditionella metoden och välkomna en metod som är både mindre riskfyllt och som inte kräver narkos. Allt utförs under lokalbedövning och patienten är vaken samt smärtfri under ingreppet. Fettsugning med Smartlipo har under de senaste åren kommit att bli ett utav de vanligaste estetiska ingreppen.

Kemisk peeling

Om du vill påskynda hudens cellförnyelse för en mer lysterfull hud med slätare textur är kemisk peeling en ansiktsbehandling du ska testa! Ju äldre vi blir desto sämre blir just vår cellförnyelse och huden blir därmed grövre i sin struktur. En kemisk peeling går ut på att huden exfolieras med olika syror (BHA och AHA) för att få bort döda hudceller och påskynda förnyelseprocessen. Resultatet blir ett slätare utseende med ökad produktion av kollagen.

IPL Stockholm

Hårborttagningkan göras på många olika sätt men ett effektivt och hållbart resultat som håller i längden är IPL. Med den här metoden kan upp till 90% av håren elimineras, även de allra djupaste håren på kroppen.