Vad är vita påsar?

Normalt när du hör termen vitt snus betyder det att även om det finns tobak i produkten har bladen blekts. När du placerar påsen direkt under överläppen kan den ha kontakt med dina tänder. Vanlig tobak fläckar tänder, särskilt när du använder en produkt så nära dem. Vitt snus fläckar inte tänderna! Det betyder att dina tänder kan hålla sig vita. De tobaksfria vita påsarna tillverkas med samma mål i åtanke. Utan tobak som orsakar fläckar förblir påsarna helt vita under och efter användning.

Använda vita påsar för att sluta röka

För dig som är rökare erbjuder snus det perfekta sättet att sluta röka. Till att börja med kan du använda nikotinpåsar så att du fortfarande kan få den nikotinslag utan att skada dina lungor när du gör det. När detta har hjälpt till att ta bort vanan att faktiskt röka och minska ditt nikotinintag kan du sedan gå vidare till vitt snus, eftersom detta hjälper till att minska dina tobaksbegär.

Tobaksfria nikotinpåsar

För att kunna erbjuda dig något säkert och bra för din hälsa innehåller ingen av våra produkter tobak. Det betyder att du kan njuta av snus på ett hälsosammare sätt. Förutom att erbjuda en nikotinträff, är tobaksfria påsar med nikotin perfekta för att erbjuda energiboost på ett annat sätt. Istället för nikotin är några av dessa tobaksfria påsar fyllda med smak och en rad olika örter för att ge dig den lilla sparken utan nikotin. Beroende på märke kommer ingredienserna och nikotinhalten att skilja sig åt.

Nicopods online

Även om våra snusprodukter är tobaksfria betyder det inte att du missar nikotinkicken. Men de vita påsarna med nikotin som vi säljer har också en mängd spännande smaker. Många av dessa helt vita påsar eller nikotinpåsar kommer att kombinera dessa smaker med en mängd olika mineraler och vitaminer för att ge dig också en mer naturlig energispark.

V&YOU BOOST BERRY 16 MG

BESKRIVNING

Älskare av en utsökt nikotinförstärkning i kombination med smak av fruktiga bär? Då är dessa V & YOU nikotinpåsar exakt vad du behöver!

Vikt: 11 g

Smaksbeskrivning: Frukt

Nikotinnivå: 16 mg / g

Finns i enkla burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare V & YOU

PURE BY NICTON WILDBERRY EXTRA STRONG

BESKRIVNING

Pure By Nicton Wildberry Extra Strong har en smak av vilda bär och är helt fri från tobak. En helt ny nikotinficka från Pure av Nicton.

Vikt: 9 gram

Smaksbeskrivning: Skogsbär

Nikotinnivå: 20 mg / g

Finns i: enkla burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare: Nicton

DISSIDENT BLUEBERRY

BESKRIVNING

Dissident Blueberry med smak av färska blåbär. Dissident är ett nytt varumärke på marknaden, grundat 2017 av en grupp estniska människor med ett uppdrag: att ge dig moderna påsar av hög kvalitet till nikotinindustrin.

Vikt: 11 gram

Smaksbeskrivning: Blåbär

Nikotinnivå: 21 mg / g

Finns i enkla burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare Dissident

LYFT RUBY BERRY

BESKRIVNING

Den söta smaken av jordgubbar och röda bär är vad du får i denna nikopod. Medelstark med en nikotinhalt på 8 milligram per gram.

Vikt: 16,8 gram

Smak: jordgubbe, röda bär

Nikotin: 8 mg / g

Påsstorlek: tunn

Antal påsar: 24

Textur: fuktig

Finns: i enstaka burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare: Fiedler & Lundgren AB

LYFT BERRY FROST MELLOW SLIM

BESKRIVNING

Denna nikopod från populära märket LYFT beskrivs bäst som en blandning av skandinaviska skogsmaker som blåbär, björnbär och hallon som möter en ny antydan till mynta. Naturligt och sött med en nikotinhalt på 14 milligram per gram.

Vikt: 16,8 gram

Smaksbeskrivning: blandning av bär

Nikotinnivå: 8 mg / g

Påsstorlek: tunn

Antal påsar: 24

Textur: fuktig

Finns: i enstaka burkar, rullar (10 burkar)

Tillverkare: Fiedler & Lundgren AB