Hyra byggnadsställning Stockholm

Du kan hyra byggnadsställning Stockholm av oss på DKM Montage. Du kan hyra både mindre eller större byggnadställningar, helt enligt vad du behöver. Vi hjälper dig därmed med allt du behöver och har experter som är med i hela projektet.

Målarställning

Då du behöver en ställning för att du ska måla en byggnad, har vi därmed ställningar som är anpassade just för att måla. Du kan då enklare måla, samtidigt sparar det på tiden, och därtill är det tryggare för dig.

Väderskydd

När du ska byta tak eller om vädret annars kräver det, är det bra med väderskydd. På detta sätt kan du således jobba torrt under skyddet. Till och dem på vintern går det därmed att jobba ute, skyddet täcker nämligen hela ställningen.

Fasadställning och rullställning

Då du ska förnya fasaden på ett hus, har vi också byggnadsställningar som är anpassade för detta ändamål. Ibland kan du också behöva en ställning som du kan flytta på. Då kan du med fördel välja vår rullställning. Den är mycket stabil och även lätt att flytta på. Så du kan därmed vara helt trygg då du jobbar på vår rullställning.

Fallskydd

Du som har ett större projekt eller ett projekt på ett utmanande ställe, kan därtill behöva ett fallskydd. Då minskar även risken för onödiga olyckor. Våra utbildade montörer ser till att göra ett fallskydd som passar perfekt för ditt ändamål.

Hängbrygga

En hängbrygga kan också i vissa fall vara nödvändig att använda. Till exempel om du ska göra ett jobb på taket, kan det annars vara svårt att nå fram på bästa sätt. Denna ställning monterar du fast på endera fasaden eller takfoten. Den ställning som kommer till ditt projekt, utformar våra montörer på bästa sätt just för ditt ändamål. Våra montörer hjälper också alltid till vid monteringen och igen nedmonteringen av alla slag av ställningar.